PROBLEMATFERD, PRIVATTIMER

Har du problemer med hunden din, eller trenger du hjelp med «hverdagslydigheten»? Greier ikke hunden din å trene sammen med andre på kurs, passer ikke de oppsatte kurskveldene? Har du bare et par øvelser som du trenger hjelp til, og trenger derfor ikke å delta på et helt kurs? Ønsker du å ha instruktøren for deg selv en stund? Vil du at instruktøren skal komme hjem til dere?

Det kan være mange grunner til å ta en privattime med meg. Du finner mere info om hva jeg kan hjelpe deg med, hvis du klikker deg inn HER.

Jeg har en omfattende hundecv. som du finner HER. Jeg har bla. en to-årig utdannelse som problemhund-utreder/trener (hundepsykolog) og jeg har holdt privattimer i ca. 18 år.

Gule hunden Fant

Det er veldig viktig at jeg ser hunden din og deg, før jeg kan legge opp en treningsplan for dere. Hunden din må også ha gjennomgått en undersøkelse hos veterinær, før vi møtes. Smerte og skader er veldig ofte grunnen til at en hund utagerer og at den forandrer atferd.

Hvis du bor langt unna og ikke har mulighet til å møte meg i Hallingdal eller Asker/Bærum, kan du sende meg en video av hunden din og beskrive eventuelle problemer som dere har. Dette kan gjøres via facebook, f.eks.

Mvh. Hilde.